Våningssängar

Sängar och trämöbler •

Trämöbler

Vi på Våningssängar tillhandahåller ett stort utbud av vackra och genomarbetade trämöbler. Hos oss hittar du egentillverkade bord och stolar i kvalitativt trä. Vi är måna om att tillverka möbler som passar många olika stilar och i utbudet finns såväl modeller för lantliga kök som för den modernt inredda lägenhetens matsal. Våra möbelsnickare sätter en ära i att kunna erbjuda produkter som anpassas efter kundens behov och du ges möjlighet att beställa modeller i de mått som du efterfrågar.

Våra massiva trämöbler har många fördelar

För oss kommer kvalitet och funktion i första hand. Våra vackra snickrade furumöbler används såväl av privatpersoner som företag. När du kontaktar oss kan vi förse dig med bord som många kan rymmas kring. De massiva långborden passar bra i konferensrum och matsalar. Till samtliga modeller kan du välja att beställa matchande stolar. Vi arbetar uteslutande i trä, det är ett material som visat sig ha många fördelar. Forskning har visat att trämöbler jämnar ut luftfuktigheten och ger ett bättre inomhusklimat. Materialet har även goda akustiska egenskaper och bidrar till trivsel.

Vi är experter på trämöbler

När du vänder dig till oss för att beställa bord eller stolar i trä kan du vara säker på att få kvalitetsproduter:

 • Hos oss arbetar möbelsnickare med gedigen erfarenhet
 • Vi nyproducerar trämöbler till fördelaktiga priser
 • Vi använder endast trä med bra egenskaper

Möbler i trä till bra priser

Vi är stolta över att driva vidare en hantverkstradition. Hos oss hittar du inga produkter som är avsedda för att slitas och slängas då vi endast saluför trämöbler som är tänkta att hålla i generationer. Utöver nyproduktion kan vi även hjälpa dig att reparera äldre möbler som gått sönder eller behöver fräschas upp. Vi skräddarsyr vårt utbud efter dig som kund. Förutom bord och stolar kan vi även erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för våningssängar. När du kontaktar oss förser vi dig gärna med en komplett prislista.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

  Adress:
  Övermovägen 58
  Leksand

  Telefon:
  0247-12902

  E-post:
  offert@vaningssangar.net

  Orgnr:
  556357-6338

OM OSS

När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

Våningssängar.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Basis Snickeri AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Övermovägen 58
Leksand

0247-12902

offert@vaningssangar.net

Orgnr:
556357-6338