Våningssängar

Sängar och trämöbler •

Sängar

Sängen är hemmet viktigaste möbel och därför för viktig för att inte satsa på. Vi erbjuder alla kunder ett brett utbud av sängar och våningssängar med bästa tänkbara komfort för alla smaker och plånböcker. Oavsett vilken säng du väljer så kan du vara säker på att du kommer sova gott i en hantverksmässigt producerad säng i naturmaterial, vilket innebär att du sover gott samtidigt som du bidrar till en hållbar värld. Just den sänglösning som du söker väntar bland vårt stora utbud av modeller.

Sängar online för alla hem

Vi erbjuder sängar i standard- och specialutföranden och vi har också förslag på sängförvaring i olika varianter. Med rätt förvaring till din nya säng så sparar du ytterligare utrymme och skapar mer ordning. För dig med specialkrav på mått och utförande levererar vi måttbeställda och skräddarsydda lösningar. I vår sängaffär kan du ta del av ett stort sortiment och även välja till kringutrustning som sängtillbehör, bord och stolar. Via hemsidan kan du enkelt få kontakt med våra säljare som kan guida dig och ge extra inspiration.

Rätt förvaringslösningar och tillbehör för alla sängar

En specialanpassad sängförvaring till just din säng sparar mycket plats. Med rätt mått och material på både säng och förvaring så blir resultatet en naturlig och enhetlig del av möblemanget.

 • Stort utbud av enkel-, dubbel- och våningssängar i standardutförande som alla kan måttanpassas
 • Specialbyggda lådor under sängen utnyttjar ett ofta förbisett förvaringsutrymme
 • En väl utformad förvaringslösning blir en naturlig del av sängen

Sängar till ett bra pris

Förutom sängar i en mängd utföranden som kan anpassas efter dina behov och önskemål så kan vi också erbjuda riktigt bra och överskådliga priser. Vid förfrågan skickar vi snabbt uppgifter om våra priser för våningssängar i standardutförande. Du som som behöver specialsnickerier eller förvaringslösningar i kombination med din sängbeställning gör bäst i att kontakta oss via mejl eller telefon för att få ett kostnadsförslag. Om det är träsängar du är ute efter så kan vi med vår kunskap, erfarenhet och inte minst vårt breda sortiment hjälpa dig att hitta rätt sänglösning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

  Adress:
  Övermovägen 58
  Leksand

  Telefon:
  0247-12902

  E-post:
  offert@vaningssangar.net

  Orgnr:
  556357-6338

OM OSS

När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

Våningssängar.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Basis Snickeri AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Övermovägen 58
Leksand

0247-12902

offert@vaningssangar.net

Orgnr:
556357-6338