Våningssängar

Sängar och trämöbler •

Om oss

Sängar i alla mått och utföranden

Basis Snickeri AB grundades av Paavo Mustola för mer än 40 år sedan och den huvudsakliga verksamheten bestod då av tillverkning och restaurering av klockor. Genom åren har företaget verksamhet förändrats till att i dagsläget främst handla om att tillverka sängar av olika slag. Det som däremot inte har förändrats är att företaget fortfarande ägs och drivs fortfarande av Paavo Mustola och på samma plats bredvid Dalälven i byn Övermo, en liten bit utanför Leksand.

Vi är experter på sängar och möbler i trä

Vi som arbetar på Basis Snickeri AB har en lång och gedigen erfarenhet av finsnickeri och i dag arbetar vi främst med nyproduktion av sängar och andra snickeriprodukter. Sängar är vår specialitet och i vårt sortiment hittar du bland annat enkelsängar, dubbelsängar, måttbeställda sängar och våningssängar. Vi tar även emot beställningar på exempelvis förvaringsmöbler, fönsterbänkar, köksmöbler och specialsnickerier, självklart kan vi även göra sådana här arbeten måttbeställda.

Nyproduktion, renovering och lackering

Förutom nyproduktion utför vi även legoarbeten, möbelreparationer, renovering av skåpluckor och slipning av bordsskivor. I våra tjänster ingår det även lackering av köksluckor, innerdörrar och bordskivor, något som bidrar till att ge ytorna mer motståndskraft mot repor och i förlängningen en längre livslängd.

Har du en designidé till en möbel kan vi hjälpa dig att förverkliga den idén och tillverka en måttbeställd produkt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

  Adress:
  Övermovägen 58
  Leksand

  Telefon:
  0247-12902

  E-post:
  offert@vaningssangar.net

  Orgnr:
  556357-6338

OM OSS

När du söker efter en våningssäng eller andra kvalitativa möbler i trä.

Våningssängar.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Basis Snickeri AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Övermovägen 58
Leksand

0247-12902

offert@vaningssangar.net

Orgnr:
556357-6338